Китайці випустили бюджетний «клон» Volkswagen Jetta

Китайська компанія FAW почала прийом попередніх замовлень на новий бюджетний седан Junpai A50, який виконаний на основі німецького Volkswagen Jetta. Базове виконання автомобіля отримало цінник в 60 тисяч юанів, що еквівалентно 9,5 тисячам американських доларів.

Новинка FAW Junpai A50 в плані зовнішності майже повністю копіює Volkswagen Jetta, проте китайському бренду не загрожують судові позиви, адже FAW є офіційним партнером Volkswagen в Піднебесній і має право використовувати силові установки і платформи Volkswagen AG. Крім того, компанія з КНР може запозичувати і німецькі дизайнерські рішення.

У списку оснащення нового Junpai A50 – штатна мультимедійна система з 8-дюймовим тачскріном, система стабілізації, безключевий доступ до запалювання, камера заднього виду, панорамний люк і багато іншого.

Що стосується технічних характеристик, то новий Junpai A50 оснастили 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 109 кінських сил, який поєднується з МКПП. Пізніше на ринку дебютує версія з 1,0-літровим турбомотором і роботизованою трансмісією.

До слова, в Україні Volkswagen Jetta 2017 року випуску можна придбати за ціною від 12 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти