Відоме тюнінг-ательє презентувало спортивний Range Rover Velar (ФОТО)

Фахівці з німецького тюнінг-ательє Lumma Design представили результати своєї роботи над преміальний британським позашляховиком Range Rover Velar. Новинка отримали більш агресивні і спортивні риси дизайну, але потужність двигуна моделі залишилася колишньою.

Пакет доповнень для Range Rover Velar від Lumma Design починається з кастомних розширювачів колісних арок, що зробив автомобіль ширшим приблизно на 30 мм з кожного боку. Кузовні доповнення дозволили тюнерам встановити особливі колісні диски розмірністю в 22 або 23 дюйми.

Крім того, новий Range Rover Velar від Lumma Design отримав повністю переглянуту решітку радіатора, а також компактний спойлер ззаду,.

Що стосується вартості, то спойлер і радіаторна решітка для Range Rover Velar обійдуться в 1000 євро, а за кастомний капот з карбону доведеться викласти ще 1 300 євро. Установка колісних арок оцінена в 1 400 євро, а придбати колісні диски від Lumma можна за 1 544 євро. Для інтер’єру тюнери пропонують алюмінієві педалі, спортивне кермо, обшивку з алькантари і багато іншого

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти