Volkswagen випустить відразу три нових кросовери

Керівництво Volkswagen презентує зразу три нових середньорозмірних SUV, два з яких розроблялися безпосередньо в Піднебесній.

Спільні підприємства Volkswagen з SAIC і FAW в минулому році змогли реалізувати на китайському ринку 3 200 000 автомобілів. Німецька компанія вирішила закріпити успіх і почати продажі в КНР відразу 12 нових кросоверів до 2020 року.

В ході дебюту Volkswagen Touareg китайської публіці показали жовтий кросовер, який поки відомий під назвою Advanced Mid-Size SUV. Згідно з даними порталу Motor1, автомобіль орієнтований на покупців з «елітними смаками». Модель, що представляє собою результат спільної роботи FAW і VW, отримала новітні технології, якими оснащують люксові авто даного сегменту.

Ще одна новинка – кросовер Powerful Family SUV, який розробили фахівці SAIC і VW. Цікаво, що її сконструювали на платформі від китайського варіанту Skoda Karoq.

Тртя новинка – подовжений Tiguan L PHEV, оснащений плагін-гібридною установкою, сумарна віддача якої дорівнює 200 кінським силам.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти