Новий Hyundai Santa Fe став значно розкішнішим

На сторінках спеціалізованих порталів з’явилася інформація, що корейський кросовер Hyundai Santa Fe отримав топову версію під назвою Inspiration. Новинка отримала більш розкішну обробку салону, поліпшену систему шумоізоляції і деякі зовнішні відмінності від базової версії.

У зовнішньому оформленні Hyundai Santa Fe Inspiration з’явились пластикові накладки боковин, виконані з незабарвленого пластика і отримали розмальовку в колір кузова. Сріблястий фартух перед переднім бампером тепер охоплює всю ширину передньої половини авто. Також варто виділити хромовані ґрати радіатора, сріблясті накладки на корпусах бічних дзеркал та унікальні 19-дюймові колісні диски. Під заднім бампером кросовера розмістилися дві вихлопні труби і невелика захисна панель.

У салоні нової версії Hyundai Santa Fe є крісла і обшивкою з темно-бордовою шкіри з акцентами із замші. Щоб поліпшити звукоізоляцію, інженери встановили подвійне переднє скло, а на кермі встановили підрульові пелюстки, призначені для перемикання передач.

Під капотом Hyundai Santa Fe Inspiration встановлено 2,0 і 2,2-літрові бензинові,а також  дизельні мотори. За топову модифікацію доведеться викласти від 35 800 000 вон або 33 тисячі доларів за нинішнім курсом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти