Названо найбезпечніший автомобіль

Новий електромобіль Tesla Model 3 визнаний найбезпечнішим автомобілем за підсумками краш-тестів організації National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Ця організація проводить краш-тести і визначає рівень пасивної безпеки автомобілів, які продаються на ринку США, пише НВ.

За підсумками останньої серії краш-тестів, електромобіль Tesla Model 3 визнаний найбезпечнішим серед всіх машин, коли-небудь протестованих NHTSA. Модель отримала максимальний 5-зірковий рейтинг в кожній категорії і підкатегорії, в якій проводиться випробування, а в NHTSA відзначили, що у водія і пасажирів Model 3 мінімальний шанс отримати травми в ДТП.

За словами представників NHTSA, власники Model 3 повинні бути в захваті, знаючи, що автомобіль, яким вони керують, “за основними показниками є найбезпечнішим автомобілем на планеті”.

Зазначається, що Model 3 як стандартне обладнання оснащена всіма технологіями безпеки, які рекомендує NHTSA. У разі купівлі автомобіля не потрібно ставити галочки в полі вибору опцій, щоб отримати більш безпечну Model 3.

Цікаво, що раніше рейтинг очолювали Tesla Model S і Tesla Model X. Після тріумфальних тестів Tesla Model 3 вони змістилися на 2 і 3 рядок відповідно. Тепер в топ-3 безпечних автомобілів США входять виключно електромобілі Tesla.

“Багато компаній намагаються побудувати автомобілі, які добре працюють в краш-тестах, і кожна автомобільна компанія стверджує, що їхні транспортні засоби безпечні. Але коли в реальному житті відбувається аварія, результати випробувань показують, що якщо ви ведете Tesla, у вас є хороший шанс уникнути серйозної травми”, – прокоментували в компанії Ілона Маска результати випробувань NHTSA.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти