KIA випустила відразу 4 кросовери для екстремального бездоріжжя (ФОТО)

Південнокорейський автогігант на SEMA-2018 показав відразу 4 версії своєї очікуваної новинки – позашляховика KIA Telluride. Кожна з модифікацій кросу призначена для експлуатації в особливо екстремальних умовах.

Telluride Horizon Roamer обладнаний спеціально для пересування по важкому бездоріжжю. Всі версії мають посилений захист днища і передньої частини авто, посилену підвіска і значних розмірів шноркель. Також на SUV додатково встановили величезні 32-дюймові колісні диски, одягнені в міцні жорсткі шини.

Для пошукових робіт в лісовій та гірській місцевості призначений KIA Telluride Cadet Leader. Від серійної версії його відрізняють пошукові фари та пара контейнерів Rotopak для перевезення невеликих речей. Також позашляховик оснастили великим експедиційним багажником.

«Пустельний» кросовер KIA Telluride Desert Drifter крім усього вище перерахованого отримав забарвлення піщаного кольору, світлодіодну смужку LED-освітлення на даху авто, ексклюзивні шини Milestar Patagonia Mud Terrain, а також модифікований глушник.

Нарешті, Telluride Baja Glider, призначений для позашляхових гонок, обладнали посиленим переднім бампером з двома смужками освітлення і металевим захистом.

Поки невідомо, чи вийде особлива модельна лінійка KIA Telluride на ринок, втім екстремальні версії позашляховика приємно вразили публіку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти