Hyundai готує альтернативний Tucson (ФОТО)

Відомий корейський автовиробник виводить на ринок кросовер Hyundai Tucson 2019 модельного року. Новинка, яка дебютує на ринку вже цього місяця, кардинально змінилася у плані зовнішності.

Як повідомляє Твоя МАШИНА, вже зараз в дилерських центрах південнокорейської марки в КНР з’являються перші екземпляри оновленого кросовера. Для альтернативного Hyundai Tucson 2019 передбачена фірмова дворівнева LED-оптика в стилі Santa Fe нового покоління. Також модель оснащена іншими бамперами, збільшеною і більш рельєфною радіаторною решіткою та іншими задніми ліхтарями, які об’єдналися в одну планку.

Китайський Hyundai Tucson на 70 мм довший від актуальної версії. Габаритні розміри новинки такі: 4545х1850х1655 мм при колісній базі в 2670 мм. Альтернативний кросовер отримав іншу фронтальну панель в салоні, віртуальний кокпіт, великий тачскрін системи мультимедіа, доопрацьований блок управління кліматичною установки і модернізовані вентиляційні дефлектори.

Під капотом – 1,6-літровий бензиновий агрегат потужністю 177 к.с. Він працює в парі з 7-швидкісним роботом. Базова версія моделі має передній привід, а для більш дорогих комплектацій передбачений 4Х4.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти