Jaguar перетворив кабріолет Jaguar F-Type на ралі-кар (ФОТО)

З нагоди 70-річчя британський бренд Jaguar підготував ще один ювілейний автомобіль. Ним став кабріолет Jaguar F-Type, перетворений на ралі-кар. Екстремальну машину побудували на честь найбільш швидкісного Jaguar XK120, який переміг в 1951 році на гонці «24 години Ле-Мана».

Розробкою екстремального Jaguar F-Type займалися фахівці підрозділу Jaguar Design and Engineering. В результаті інженери збудували два авто. В основу машини лягла архітектура версії Chequered Flag Limited Edition, підкапотний простір якої зайняв 2-літровий 300-сильний турбомотор сімейства Ingenium.

Ралійні модифікації Jaguar F-Type Convertible обзавелися захисною конструкцією, вогнегасником, гоночними кріслами з шеститочковими захисними ременями, найпотужнішими гальмами і додатковим освітленням на капоті. Також у кабріолетів прибрали 20-дюймові колісні диски, а саме авто наділили переналаштованою підвіскою, яка збільшила кліренс на 40 мм.

Екстремальні версії Jaguar F-Type побудували для демонстрації можливостей компанії та її інженерів. Перероблені спорткари вже показали на Walters Arena в Південному Уельсі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти