Кримський міст: у Росії зробили несподівану заяву

Кримський міст приніс нові проблеми російським окупантам.

Кримський міст насправді не потрібен ані Росії, ані Україні. Те, що від цієї конструкції – одні проблеми, визнають вже навіть російські вчені, передає РБК-Україна.

За словами фахівців, Кримський міст, на якому Корчинський хоче повісити Путіна та інших чиновників Кремля, став причиною стрімкого підвищення цін на продукти на півострові. Так, всього за рік продукти в Криму подорожчали майже на 10%. Найбільше, згідно з останніми дослідженнями, зросли ціни на цукор, яйця і м’ясо. Через це, пишуть російські ЗМІ, навіть місцеві незалежні економісти і експерти визнають Кримський міст абсолютно марним.

До слова, в РФ всіма правдами і неправдами намагаються стримувати ціни на продукти на півострові. Але, поки що, тільки обіцянками. Наприклад, доцент кафедри економічної безпеки РАНХиГС Павло Грибів визнає, що відкриття автотраси по Кримському мосту проблему з цінами вирішити не змогло, але при цьому закликав дочекатися запуску залізничної частини переправи.

Але багато російські експерти скептично дивляться на перспективу зниження цін на продукти в анексованому Криму. Так, за словами російського політолога Михайла Делягіна, в кращому випадку Кримський міст може сповільнити, а не зупинити зростання цінників.

До речі, поки окупанти покладаються на залізничні перевезення в Крим, авторитетний інженер-мостобудівник Георгій Росновский застерігає пасажирів від поїздок в таких складах, адже, за його словами, поїзд може зійти з рейок через перекос поперечки конструкції Кримського моста.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти