Подряпини на кузові авто обійшлися власнику в 200 тисяч доларів

Нещодавно ЗМІ повідомляли про те, що популярний американський комік Трейсі Морган примудрився потрапити в безглузду аварію – його тільки-но куплену в салоні Bugatti Veyron Grand Sport притерла жінка-водій, що керувала Honda CR-V. Навіть незначні подряпини авто вилились у кругленьку суму.

Звісно, акторові було неймовірно прикро. Хіба ж це можливо – пошкодити гіперкар вартістю $2 млн буквально через півгодини після його виїзду з салону!

Але, історія ця, як з’ясувалося, мала дороге продовження. Адже лагодити знадобилося не якийсь там Жигуль, а французький суперкар, що коштує чимало.

І хоча спочатку здавалося, що на Бугатті Вейрон аварія залишила лише слабкий слід – трохи подряпаний передній бампер і переднє ліве крило, в автомайстерні відновлення пошкодженого ЛКП оцінили «у щонайменше $200 000».

Стосовно відшкодування збитку, то страховка водія CR-V, звісно, його покрити не зможе. Та що там страховка! Сам новенький японський кросовер коштує в рази дешевше, ніж подряпина Bugatti Veyron Grand Sport. Тому, можливо, постраждалому коміку знадобиться частково розщедритися самому, адже лагодження Veyron слід проводити виключно в авторизованому центрі Bugatti, а не в якомусь миршавому простому автосервісі.

Джерело Автоцентр
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти