Стали відомі технічні характеристики першого електрокара Porsche

Перший серійний електрокар Porsche під назвою Taycan можна буде спочатку доступний в трьох версіях. Про це повідомляє видання Car.

Базова версія новинки отримає батарею ємністю 80 кВт · год і електромотор з віддачею 325 або 380 кінських сил. Ціни на таку модифікацію будуть починатися від 90 000 доларів.

Дорожчу модифікацію Taycan оснастять батареєю на 96 кіловат-годин і двома електромоторами. Сумарна потужність автомобіля складе 435 або 490 кінських сил.

Топовий Taycan Turbo також укомплектують двома електричними моторами (по одному на передній і задній осі), схожими з тими, що застосовуються у гібридному Porsche 919 Hybrid. Агрегати, сумарна віддача яких складе більше 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою. Розгін до сотні у електрокара займе 3,2 секунди. Без підзарядки машина зможе проїхати понад 500 кілометрів. Маса Taycan Turbo складе 2095 кілограмів. При використанні спеціальної системи швидкої підзарядки 15 хвилин виявиться досить, щоб Taycan зміг проїхати до 400 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти