Спорткар Audi R8 позбудеться звичного двигуна

В Audi підтвердили, що наступне покоління R8 буде повністю електричним.

В одному з інтерв’ю топ-менеджер компанії Олівер Хоффман сказав, що в автовиробника є ряд цікавих концепцій для наступного R8, і підтвердив, що суперкар не буде оснащуватися двигуном внутрішнього згоряння.

«У нас буде електрифікація для R8 в майбутньому, але який тип електрифікації ще не прийнято. Ми працюємо над концепцією, ми знаходимося в контакті з нашим радою директорів, але поки немає рішення щодо долі наступного R8», – сказав Хоффман.

R8 був флагманським суперкаром для німецького автовиробника з тих пір, як він був вперше представлений в 2006 році. Модель другого покоління була випущена в 2015 році, і, хоча базовий дизайн автомобіля не зазнав істотних змін, застарілим його ніяк не назвеш.

Audi R8 (Typ 42) — середньомоторний повнопривідний спортивний автомобіль класу суперкар. Уперше представлений в 2006 році на Паризькому автосалоні (Paris Motor Show). В основі дизайну Audi R8 базується на концепт-карі Audi LeMans quattro 2003 року, який був показаний на Женевському і Франкфуртському автосалонах того року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти