Subaru показала абсолютно нову Impreza (фото)

Компанія Subaru розсекретила оновлене сімейство Subaru Impreza. Правда, актуальний цей рестайлінг тільки для Японії – там седан і хетчбек продаються під іменами Impreza G4 і Impreza Sport відповідно.

Новинки отримали перероблений передній бампер з чорною вставкою на всю ширину, іншу решітку радіатора і діодні ходові вогні з більш рівномірним і м’яким світінням. Переглянутий малюнок колісних дисків і оформлення задньої оптики.

Також рестайлінгова Impreza отримала сучасну медіасистему зі збільшеним монітором і розширеними можливостями, всі інші зміни скромніші. До останніх можна віднести трохи інші кнопки на центральній консолі й іншу комбінація оздоблювальних матеріалів. Тепер всі версії Impreza для домашнього ринку матимуть комплекс Eyesight Touring Assist (раніше він був опцією), який об’єднує адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і утримання в смузі.

Лінійка моторів залишилася колишньою: це атмосферні агрегати об’ємом 1,6 і 2,0 літра потужністю 115 і 154 к.с. відповідно, які працюють в парі з варіатором.

Продажі оновлених Subaru Impreza G4 і Subaru Impreza Sport в Японії почнуться цієї осені. Трохи пізніше машини доберуться до Європи і США.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти