Audi показала «заряджені» RS Q3 і RS Q3 Sportback (фото)

Компанія Audi допрацювала свій 2,5-літровий турбований п’ятициліндровий двигун, щоб зробити кросовери значно легшими.

Як повідомляє motor1.com, «заряджені» кросовери Q3 Audi RS і RS Q3 Sportback дебютували в двох варіантах: для тих, хто хоче більш жорсткий хетчбек, і для тих, хто цінує більш високі автомобілі. Обидві моделі надійдуть у продаж в Європі в першому кварталі 2020 року.

За продуктивність цієї пари відповідає оновлена ​​версія 2.5-літрового турбомотора Audi з п’ятьма циліндрами. Зараз потужність становить 394 кінських сили і 480 Нм крутного моменту. Цього достатньо, щоб розігнати кросовери до 100 кілометрів на годину за 4,5 секунди і до стандартної максимальної швидкості 250 км/год (до 280 км/год – опціонально).

Силова установка тепер має алюмінієвий картер, який економить 18 кг, а колінчастий вал з порожнистим отвором скорочує вагу ще на додатковий кілограм.

Потужність передається через 7-ступінчасту коробку передач на систему повного приводу. Компонування підвіски на 10 міліметрів нижче, ніж у стандартних Q3 і Q3 Sportback.

RS Q3 і RS Q3 Sportback візуально відрізняються об’ємними гратами радіатора з глянцевою чорною сіткою. Переглянута передня панель включає в себе більші отвори по кутах і клиновидні акценти з кожного боку.

Салон оснащений спортивними сидіннями з чорної шкіри наппа і алькантари. Додатково можна додати контрастну строчку червоного або синього кольору.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти