Новий Audi Q3 отримав 400-сильну RS-версію (фото)

Компанія Audi представила «заряджені» RS-модифікації кросовера Q3 нового покоління і Q3 Sportback. Останній став першим в історії крос-купе, розробленим підрозділом Audi Sport.

Від стандартних Q3 і Q3 Sportback новинки можна відрізнити завдяки більш агресивному передньому бамперу, збільшеним воздухозабірникам, а також зміненій радіаторній решітці чорного кольору з візерунком у вигляді бджолиних сот. Крім того, з’явилися розширені колісні арки і новий спойлер.

Нові Audi RS Q3 і RS Q3 Sportback оснастили істотно модернізованим 2,5-літровим п’ятициліндровим наддувним агрегатом, який став на 26 кг легшим за попередника. Зокрема, інженери застосували алюмінієвий картер, полегшений колінчастий вал, а також інші нові деталі.

Агрегат, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і повним приводом, розвиває 400 к. с. і 480 Н • м крутного моменту, що на 60 сил більше віддачі мотора Audi RS Q3 попереднього покоління. Двигун дозволяє кросоверам набирати першу “сотню” за 4,5 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена на показнику в 250 км/год.

Новинка отримала модернізовану підвіску зі спортивними налаштуваннями і зменшеним на 10 мм кліренсом, вдосконалене рульове управління, а також шестипоршневі гальмівні механізми спереду з 375-міліметровими сталевими дисками. За додаткову плату доступні карбонові диски з алюмінієвими супортами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти