Volkswagen представив новий компактний кросовер (фото)

Компанія Volkswagen офіційно представила новий невеликий кросовер Volkswagen Tacqua.

Volkswagen Tacqua є перелицьованою модифікацією Volkswagen T-Cross, продажі якого вже йдуть повним ходом. Новинка буде випускатися на заводі спільного підприємства FAW і Volkswagen.

VW Tacqua помітно відрізняється від «донора», як зовні, так і з точки зору технічного оснащення, при цьому інтер’єр авто майже ідентичний. Новинка компактніша, їй «дали» інші бампери й оптику.

Під капотом Tacqua – атмосферний двигун об’ємом 1,5 літра, що забезпечує віддачу в 113 к.с., або 1,4-літровий турбомотор потужністю 150 к.с. Перший силовий агрегат поєднується з шестиступінчастою МКПП, а другий – з 7-діапазонним «роботом» DGS7. Повний привід не передбачений.

Компактний паркетник має багате оснащення, що включає: адаптивний круїз-контроль, двозонну кліматичну установку, кнопку запуску двигуна, інформаційно-розважальний комплекс з величезним сенсорним екраном. Також в арсеналі авто значаться: шкіряна обробка салону, ефектний панорамний люк і 18-дюймові легкосплавні диски.

Volkswagen Tacqua з’явиться у продажу вже в листопаді. За деякими даними, вартість новинки стартує з позначки 127 900 юанів, що еквівалентно 18 тисячам доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти