Суперкарами дозволили управляти людям без прав

Компанія TrackDays, що дає в  оренду суперкари, пропонує проїхати за кермом потужних моделей не тільки «новачкам» водіння, але і особам, у яких немає водійського посвідчення. Адже в Великобританії через вимогливих правил в 2018 році тільки 45,8% всіх бажаючих змогли отримати перші водійські посвідчення.

Компанія надає на вибір Audi R8, Aston Martin Vantage, Lamborghini Gallardo, Ferrari California і F430, Porsche 911 Turbo, Jaguar F-Type R, BMW i8, Nissan GT-R, Chevrolet Camaro, Lotus Exige 350S, Lotus Elise, Porsche Boxster або Subaru Impreza WRX STI. Є тільки одна вимога до орендаря, його вік повинен становити не менше 17 років.

Ціна поїздки на одному з представлених авто становить 49 фунтів стерлінгів. До того ж можна орендувати відразу два суперкара за 95 фунтів стерлінгів або наприклад десять – для цього доведеться заплатити 409 фунтів стерлінгів.

Цікаво, що поруч з водієм завжди буде знаходитися представник від компанії TrackDays, який займається проведенням інструктажу з техніки безпеки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти