Geely спільно з Volvo створили новий кросовер (фото)

Китайська марка Lynk & Co, що належить місцевому автогігантові Geely і шведській Volvo, готує до виходу на ринок новий купе-кросовер з індексом 05. Свіжі зображення новинки напередодні з’явилися в популярній китайської соціальної мережі Weibo.

Стильний крос-купе буде побудовано на вже впізнаваній платформі CMA від Geely-Volvo. У довжині «05-й» (4 592 мм) перевершить всіх побратимів.

Зовнішній дизайн новинки частково об’єднають з іншими «лінками», наділивши її, при цьому, «власними» бамперами, задніми ліхтарями і гратами радіатора. Іншим буде і салон – 05-й не повторить шлях «01-го», «2-ки» або «3-ки», які отримали цілком однакову обробку навіть в деталях. На відміну від них, новенький крос отримає абсолютно іншу передню панель, оновлене рульове колесо, систему мультимедіа зі збільшеним дисплеєм і перероблені дверні карти.

У моторну гамму Lynk & Co 05 відразу увійдуть три бензинові агрегати Volvo – 1,5-літрова «турботрійка» потужністю 180 кінських сил, 2,0-літрова «турбочетвірка» з віддачею у 190 кінських сил і 2,0-літрова «турбочетвірка» на 254 кінські сили.

Старт продажів нового купе-кроссовера на ринку Китаю планується на першу половину 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти