Названі 5 японських автомобілів, які не продасть жоден водій

Японські автомобілі користуються в Україні заслуженою популярністю і досить високим попитом. Більшість з них виділяються своєю якістю і функціоналом.

Існують навіть такі моделі, з якими жоден досвідчений водій не захоче розлучатися.

1. Toyota RAV4

Мова, звичайно ж, йде про автомобіль після рестайлінгу 2010 року. При цьому виробництво Toyota RAV4 велося ще з 1994 року. Перше покоління машини позиціонувалася компанією виробником виключно, як модель для активного відпочинку. Втім, такою й «четвірка» залишається досі, що не заважає їй бути відмінним варіантом в якості «повсякденного авто».

2. Honda CR-V

Ще один знаменитий японський автомобіль, який користується великою популярністю на вітчизняних просторах. Рестайлінг у Honda CR-V був далеко не один. Так чи інакше свого часу перероблялося кожне покоління компактного кросовера від 1995 року випуску. Саме зараз мова йде про представників четвертого покоління, які дебютували ще в 2011 році і виходили у світ аж до 2016-го.

3. Mazda 3

Історія Mazda 3 почалася в 2003 році. Однак в нашому випадку мова йде про моделі третього покоління, яке вийшло в 2013 році. Трохи пізніше був проведений рестайлінг. Саме ці автомобілі за фактично випускаються компанією донині. Головною перевагою Mazda 3 є те, що підібрати машину можна в усіх відношеннях на свій смак і колір.

4. Nissan X-Trail

Компактний кросовер з Японії, який радує вітчизняних автомобілістів не один рік. Найкраще брати модель після рестайлінгу 2017 року, який торкнувся машин третього покоління. Сьогодні автомобіль куди більше схожий на Nissan Qashqai. Втім, дана особливість зовсім не робить його гіршим.

5. Toyota Camry XV30

Знайти Toyota Camry в кузові XV30 сьогодні буде не так вже просто, проте даний автомобіль вартує таких пошуків. Перед нами представник п’ятого покоління, яке випускалося компанією-виробником з 2001 по 2005 рік. Дана модель виходила в усіх традиційних кузовах Toyota Camry, за винятком універсала. Доступні були як варіанти з «механікою», так і з «автоматом».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти