У мережі показали пляжний Land Rover Defender (фото)

Тюнери доопрацювали культовий позашляховик і перетворили його на пляжний багі.

Автомобіль був спеціально розроблений для клієнтів з Флориди. Після всіх доопрацювань позашляховик отримав назву Reef D90.

Замовники хотіли отримати ідеальний пляжний багі для подорожей. Коротка база Land Rover Defender 90 стала прекрасною основою для побудови автомобіля здатного пересуватися по піщаних пляжах.

Позашляховик пофарбували в небесно-блакитний відтінок, який неймовірно гармонійно поєднується з коричневим м’яким верхом. Екстер’єр також прикрасили срібні акценти, решітка радіатора KBX і алюмінієві накладки на пороги. Встановлена світлодіодна оптика Truck-Lite Twin-Cat і 16-дюймові сталеві диски, взуті в шини BFGoodrich All Terrain T / A KO2.

Шестимісна кабіна оброблена коричневою шкірою, а підлога кузова вкритий полірованим деревом. На центральній консолі розташувався 15-дюймовий екран мультимедійної системи.

Відомостей про технічну модернізацію позашляховика не надходило, тому можна припустити, що під капотом автомобіля ховається 2,5-літровий турбодизель 200Tdi потужністю 108 к.с. і 255 Нм крутного моменту, а в ролі трансмісії виступає 5-ступінчаста МКПП, що поєднується із системою повного приводу.

Вартість модернізованого Land Rover Defender під назвою Reef D90 становить 175 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти