Skoda Rapid отримав версії в кузовах седан і хетчбек (фото)

Компанія Skoda оновила модель Rapid для китайського ринку. Якщо в нашій країні Rapid представлений виключно в кузові ліфтбек, то версія для Китаю має дві кузовні модифікації – це п’ятидверний хетчбек і чотирьохдверний седан.

Варто відразу зазначити, що «коріння» у автомобілів різних ринків загальні – це європейський Rapid зразка 2012 року, побудований на платформі PQ25. З ним вони уніфіковані по шасі, каркасу кузова, агрегатах та інших вузлах.

Дизайн Rapid для Піднебесної тепер теж виконаний у фірмовому стилі автомобілів Skoda останньої хвилі: були повністю переглянуті передня і задня частини кузова.

Довжина, ширина, висота оновленого Rapid в кузові седан становить 4512, 1706 і 1469 мм відповідно, колісна база – 2603 мм. Розміри хетчбека – 4312, 1706 і 1475 мм відповідно, колісна база – 2603 мм.

Після модернізації версія моделі для китайського ринку отримала медіасистему з більшим, ніж раніше, дисплеєм. Автомобілі як і раніше будуть оснащувати 1,5-літровим атмосферним мотором Volkswagen EA211 потужністю 112 к.с.. Агрегат поєднується з 5-ступінчастою МКПП або 6-діапазонною АКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти