Індійська Tata представила електрокар з унікальною кабіною

Новинка має запас ходу понад 100 км.

Після запуску свого першого легкового електромобіля в 2017 році, Tata Motors продемонструвала електричні рішення для комерційного транспорту на виставці Auto Expo 2020. Як повідомляє SpecMachinery.com.ua з посиланням на видання ElectricVehicleWeb, в лютому індійський виробник автомобілів презентував електричну вантажівку Tata Ultra. Новинка є пробною версією першої в Індії розподільної електричної вантажівки з компонуванням сидіння 2 + 1, яка ще не готова до запуску на ринок, оскільки виробник поки вивчає реакцію дилерів і споживачів на попит.

Ultra T.7 оснащена двигуном Tata з піковою потужністю 245 кВт та піковим крутним моментом 2800 Нм і акумуляторною батареєю Octillion Make (10S1P) потужністю 62,5 кВт*год, що забезпечує їй діапазон ходу більше 100 км і максимальну швидкість 80 км/год. Крім цього, батарея підтримує швидку зарядку від постійного струму і може бути повністю поповнена приблизно за 2 години.

Електрична малотоннажна вантажівка Tata Ultra T.7 отримала ультравузьку (ширина 1900 мм) унікальну повністю сталеву кабіну з панорамним видом і ергономічним інтер’єром, яка пройшла краш-тести.

У підвісці застосовуються параболічні ресори зі стабілізатором поперечної стійкості спереду і напівеліптичні листові ресори з параболічним допоміжним пристроєм ззаду. Рульовий блок являє собою гідравлічну систему з телескопічним регулюванням нахилу і вильоту.

На Ultra T.7 встановлені повітряні барабанні гальма як спереду, так і ззаду, при цьому автомобіль встановлений на передній I-образній балці, а RAS104 – на задній осі Salisbury.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти