Унікальний Mercedes-Benz E-Class в кузові «пікап» продають за $70 тисяч (фото)

Компанія Karrosserie Binz перетворила універсал Mercedes-Benz E-Class на стильний пікап.

Mercedes-Benz E-Class покоління W210 є однією з найбільш впізнаваною моделлю німецької компанії. Саме цей колишній універсал E320, перетворений на пікап, в даний час продається в Hyman Ltd в Сент-Луїсі, штат Міссурі. Відомо, що в 2000 році з заводу модель вийшла в кузові універсал, але після доопрацювань фахівців Karrosserie Binz автомобіль став пікапом з подвійною кабіною.

Варто відзначити, що в Karrosserie Binz могли просто зрізати задню частину даху E-Class Wagon і назвати це пікапом, але розробники не стали йти легким шляхос. Вони збільшили довжину машини на 736 мм і зробили повноцінну вантажну платформу для пікапа. Крім того, по периметру вантажного відсіку встановили трубчасті перила з нержавіючої сталі й світлодіодне освітлення в багажному відділенні.

Вартість усіх перетворень склала 49 760 доларів.

На даний момент пікап на базі Mercedes-Benz E-Class Wagon має пробіг у 33 796 км.

Повідомляється, що автомобіль перебуває в чудовому стані як всередині, так і зовні. Образ автомобіля доповнюють 18-дюймові легкосплавні диски AMG Monobloc з шинами Michelin Pilot Sport. В арсеналі пікапа знаходиться заводський 3,2-літровий мотор V6 і 5-ступінчастий «автомат».

Авто оцінили у 69 500 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти