В Україні почнуть випускати автомобілі стандарту Євро-6

Кременчуцький автомобільний завод («АвтоКрАЗ») завершив черговий етап підготовки до введення екологічного стандарту Євро-6

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-службу виробника.

Як відомо, згідно до внесених змін до Закону України «Про деякі питання ввезення на митну територію України та проведення першої реєстрації транспортних засобів», обов’язкова відповідність транспортних засобів, що проходять першу державну реєстрацію в Україні, екологічним нормам не нижче рівня Євро-6 перенесена з 1 січня 2020 року на 1 січня 2025 року.

«Незважаючи на подовження терміну дії екологічних норм не нижче рівня Євро-5, ПрАТ «АвтоКрАЗ» продовжує проводити прийнятий курс щодо розширення модельного ряду з виробництва транспортних засобів із використанням двигунів, що відповідають екологічному рівню «Євро-6» та впевнено долає всі етапи на шляху сертифікації своєї продукції», – повідомили в компанії.

Наразі завершено черговий етап з проведення підтвердження відповідності (сертифікації) традиційних серійних двовісних повнопривідних автомобілів капотної компоновки КрАЗ-5233ВЕ-600 та його шасі КрАЗ-5233НЕ-600 з дизельними двигунами потужністю 375 к. с., моделі яких уже сертифіковано відповідно до вимог екологічного рівня Євро-6. За результатами проведених сертифікаційних робіт, Органом з сертифікації ДП «ДЕРЖАВТОТРАНСНДІПРОЕКТ» (м. Київ) оформлено та видано ПрАТ «АвтоКрАЗ» Сертифікат затвердження типу № UA*46A(b)*0350*03.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти