Genesis показав перші зображення нового седана G80 (фото)

Південнокорейський бренд розсекретив зовнішність та інтер’єр свого оновленого седана G80.

Новий Genesis G80 отримав екстер’єр в дусі представленого кроссовера GV80. Автомобіль наділили здвоєними плоскими фарами і задніми ліхтарями, завдяки яким новинку легко знайти в потоці. При цьому в задній частині новий G80 став більше схожий на фастбек, тобто машина отримала похилий дах і сильно завалене заднє скло.

В оформленні інтер’єру новий Genesis G80 також багато запозичив у кросовера GV80. Відрізняються лише дизайн центральної консолі і форма спиць на рульовому колесі. Автомобіль може похвалитися цифровою панеллю приладів, медіасистемою з широкоформатним екраном на 14,5 дюйма і шайбою-селектором замість звичайного важеля перемикання передач.

Оновлена ​​версія седана G80 була побудована на тому ж шасі, що і кросовер GV80. Дана архітектура передбачає поздовжнє розташування мотора, базовий задній привід і опціональну систему 4х4.

Силова гамма новинці також дістанеться від кросовера: бензинові турбо-двигуни 2,5 (305 к.с.) і 3,5 (375 к.с.), а також 3,0-літровий турбодизель, який видає 278 кінських сил.

Продажі автомобіля на ринку Південної Кореї розпочнуться до кінця березня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти