Porsche Cayenne перетворили на брутальний всюдихід (фото)

Тюнери з німецького ательє Delta 4×4 побудували позашляховий Porsche Cayenne, на якому його власник, планує проїхати по маршруту Австрія – Південна Африка. Спеціально для такої подорожі кросовер оснастили ліфт-комплектом підвіски, додаткової оптикою і кріпленням для запасного колеса.

В інтерв’ю сайту «Crazy About Porsche» власник цього Cayenne Шейн Остуайдзен розповів, що останні кілька років обіймав посаду креативщика у великій компанії, а коли його контракт закінчився, він вирішив повернутися в рідний Кейптаун незвичайним способом – на ліфтованому Porsche через увесь Африканський континент. У розробці позашляховика йому допомогли фахівці німецького тюнінг-ательє Delta 4×4.

Вся робота по перетворенню стандартного кросовера на позашляхового «монстра» зайняла близько року. Спочатку Porsche Cayenne отримав багажник Front Runner, в якій тепер зберігається намет, навіс і дві 20-літрові каністри палива. Потім в багажнику з’явився органайзер з ящиками, а на двері за допомогою кріплення Mirack пристосували «запаску».

Крім усього іншого «позашляхового» Porsche Cayenne дісталися прожектори PIAA і завищена підвіска з пневмобалонами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти