У занедбаному автосалоні виявили склад італійських автомобілів без пробігу (фото)

Аргентинська компанія Kaskote Calcos розповіла, що в місті Авельянеда на території покинутого автосалону знайшли безліч машин марок Alfa Romeo і Fiat, які були випущені в 1990-х роках і з того часу так і не використовувалися.

Відомо, що даний дилерський центр під назвою Ganza був одним з найуспішніших в місті. При цьому на початку 1990-х років його власники, батько і син, померли з невеликою різницею в часі. Майже через 30 років земельну ділянку, що належала раніше автосалону, була виставлена на продаж. Новий власник ділянки вирішив очистити територію від старих авто і попросив про це місцеву компанію Kaskote Calcos, яка займається продажем уживаних машин.

Серед виявлених автомобілів більшість з відноситься до марки Fiat. Мова йде про хетчбек Uno і Tipo, седанах Duna і Tempra, а також фургони Ducato. Крім того, на території покинутого автосалону знайшли універсал Alfa Romeo 33 і чотиридверний Peugeot 405.

Варто відзначити, що всі автомобілі покриті товстим шаром пилу. Але відзначається, що транспортні засоби, незважаючи на вік, зберегли стан нових машин.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти