Hyundai випустить у 2020 році 5 новинок

Компанія Hyundai протягом 2020 роки збирається представити на ринку три кросовери і декілька нових варіантів седана Elantra.

Виробник покаже нам мінімум п’ять нових або рестайлінгових машин. Це стало відомо з модельного плану південнокорейської компанії, повідомляє портал TheKoreanCarBlog.

Таким чином, уже в травні дебютує оновлений кросовер Hyundai Santa Fe. У плані підкреслюється, що модель отримає новий «візок» зі збільшеною колісною базою, завдяки чому машина за своїми розмірами наблизиться до флагманського кросоверу Palisade. У лінійку агрегатом увійдуть як звичайні мотори внутрішнього згоряння, так і гібридні двигуни.

У першій половині поточного року з’явиться кросовер Tucson четвертої генерації. У гамму агрегатів новинки увійде новий 2,5-літровий бензиновий мотор сімейства Theta3.

Також в 2020 році можна буде придбати «заряджену» модифікацію компактного кросовера Kona, яка створена спортивним N-підрозділом Hyundai. Новинку укомплектут дволітровим наддувним агрегатом, що видає 275 «коней».

Крім цього, влітку з’являться дві нові версії седана Elantra.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти