Toyota відзначає 65-річчя легендарної моделі

У понеділок, 27 квітня Toyota показала невеликий рестайлінг і дві спецверсії седана Toyota Crown. Їх поява приурочена 65-річчю моделі.

Новий седан отримав оновлену ​​мультимедіасистему з підтримкою Apple Carplay, Android Auto і SmartDeviceLink. На дисплей транспортного засобу тепер можна вивести навігаційні сервіси смартфона. Серед інших доповнень варто відзначити обробку передньої панелі і обшивки дверей штучною шкірою.

Щоб відсвяткувати ювілей, були створені дві спецваріації. RS Limited і RS Four Limited поставляються з затемненими 18-дюймовими дисками. У салоні використовується комбінована обробка, а передні крісла зроблені в спортивному стилі і отримали підігрів. Серед інших систем зауважимо моніторинг сліпих зон і автоматичне гальмування при виникненні перешкоди під час руху заднім ходом.

Також ювілейний Crown можна буде купити в варіантах S Elegance Style II і S Four Elegance Style II. Вони відрізняються 18-дюймовими дисками з іншим дизайном. На вибір пропонуються три забарвлення салону: чорний, світло-сірий і золотистий.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти