В ЄС відновили виробництво автомобілів

Найбільші автомобільні компанії почали поступово відновлювати виробництво автомобілів на своїх європейських заводах після майже двомісячного простою, викликаного пандемією коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє Automotive News.

Так, концерн Volkswagen в понеділок, 27 квітня, знову запустив виробництво на своєму головному підприємстві в німецькому Вольфсбурзі. Спочатку завод буде працювати тільки на 10-15% від своєї потужності, однак вже наступного тижня майданчик повинен вийти на 40% від докризового рівня. На цьому тижні VW планує зібрати 1400 екземплярів моделі Golf восьмого покоління, проте вже через 14 днів має бути випущено близько 6000 машин.

Крім того, в найближчі дні Volkswagen знову запустить виробництво на підприємствах в Іспанії, Португалії, а з травня почнуть працювати майданчики в ПАР, Бразилії, Аргентині та Мексиці.

З сьогоднішнього дня до випуску двигунів приступає BMW, а концерн Daimler вже почав готувати свої заводи Mercedes-Benz до швидкого старту виробництва.

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) перезапускає випуск комерційних машин на підприємствах в Італії, а Toyota поступово приступає до складання автомобілів у Франції.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти