У Європі випустять електричний УАЗ Hunter за 40 тисяч євро

У Чехії компанія MW Motors створила електрокар на базі позашляховика УАЗ Hunter. Продажі новинки повинні початися до кінця 2020 року, повідомляє Auto Motor und Sport. Бажаючим придбати позашляховик доведеться заплатити 40 тис. євро.

Автомобіль отримав назву Spartan. Звичайний ДВЗ чехи замінили двигуном змінного струму. При цьому у позашляховика залишилася п’ятиступінчаста коробка передач і система повного приводу. Потужність електричної установки становить 160 кінських сил. Двигун машини живиться від блоку акумуляторів ємністю від 56 до 90 кіловат-годин.

Електричний позашляховик на 120 кг важче звичайного УАЗ Hunter. Запас ходу у початкових версій машини становить близько 200 кілометрів. За задумом розробників, електричний позашляховик буде користуватися популярністю у фермерів, працівників лісової промисловості та гірничо-видобувних компаній, діяльність яких безпосередньо пов’язана з бездоріжжям. Крім того, УАЗ і MVM створять версію «Хантера» з правим розташуванням керма – для країн з лівостороннім рухом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти