У поліції анонсували новий сюрприз для порушників ПДР

Фантомні патрулі для вимірювання швидкості транспортних засобів у русі можуть з’явитися на дорогах уже з наступного року. Про це розповів у інтерв’ю «Главкому» Олексій Білошицький, заступник начальника Департаменту патрульної поліції,.

На питання про використання на дорогах паралельно до автофіксації пристроїв TruCAM Олексій Білошицький відповів: «Наразі камери автоматичної фіксації присутні лише у Києві і Київській області. На ділянках автодоріг, на яких поки що немає камер автофіксації, TruCAM є єдиним пристроєм для вимірювання швидкості. Ми стоїмо на позиції, підкріпленій міжнародним досвідом, що система автоматичної фіксації працює в парі з пристроями фіксації швидкості в ручному режимі».

Олексій Білошицький пояснив, що навіть за умови, коли буде уже оснащена камерами автофіксації уся мережа автоділянок, вони мають працювати у парі з TruCAM. Поліцейський переконаний, що аби досягти максимального результату, потрібні різні методи фіксації.

«У нас також заплановане впровадження фантомних патрулів, які будуть вимірювати швидкість транспортних засобів у русі. Всі ці три елементи контролю за швидкістю присутні в інших країнах», – розповів Олексій Білошицький.

Запуск фантомних патрулів Олексій Білошицький анонсував на наступний рік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти