Міжнародний жіночий день: що подарувати жінці-водію

Уже через кілька днів українці відзначатимуть Міжнародний жіночий день, тому в чоловіків ще є час підготувати подарунки для автоледі. Ми склали рейтинг подарунків, які обов’язково припадуть до смаку прекрасній половині українських автомобілістів.

Не секрет, що жінки-водії дуже часто водять автомобіль акуратніше, ніж водії-чоловіки, але все ж багато жінок не приховують, що мають деякі складності з паркуванням, що особливо актуально в умовах великих міст з обмеженим простором для маневру. В даному випадку непоганим  подарунком стане парктронік чи камера заднього огляду.

На другому місці рейтингу розташувалися компактні автомобільні пилососи, які припадуть до душі жінкам, що цінують бездоганну чистоту в салоні..

Третє місце в рейтингу кращих подарунків для жінок-водіїв займають різні візуальні доповнення для автомобілів. Це різноманітні наліпки на кузов, хромовані накладки на фари, решітку радіатора і корпуси бічних дзеркал.

На четвертому місці – неонове підсвічування для днища кузова, доступне в різних кольорах. Крім того, підсвічування можна регулювати дистанційно за допомогою пульта й використовувати у ролі світломузики.

Замикають ТОП-5 найкращих подарунків для автоледі автомобільні ароматизатори для салону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти