5 фактів, які потрібно знати про нову Skoda Fabia

Оновлена ​​Skoda Fabia незабаром надійде на ринок. Чеський автовиробник вже повністю розсекретив її зовнішність і продемонстрував широкій публіці в «металі» на Женевському автосалоні. Які зміни відбулися? AutoUniversum виділив 5 головних нововведень.

Перш за все, це світлотехніка. Кілька переосмислений сам дизайн і передніх фар, і задніх ліхтарів. Тепер вони виконані на світлодіодних елементах, що крім поліпшення якості і потужності світлового пучка, дозволило впровадити електронну систему автоматичного переходу на «ближній» при зустрічному транспорті.

Крім того, варто відзначити новий комплект 18-дюймових колісних дисків, які виглядають досить експресивно, можливо, навіть трохи більше, ніж потрібно для домашньо-сімейного Skoda Fabia.

Факт другий. Це інформаційно-розважальна система. Тепер вона включає 6,5-дюймовий сенсор. Плюс Bluetooth, USB- і SD-порти, сервіси Apple CarPlay, Android Auto і навіть MirrorLink в комплектації вище рівня Swing Plus.

Факт третій. З’явилися додаткові USB-порти та тримачі для планшетів для задніх пасажирів. Скла тепер усі автоматичні.

Факт четвертий – нові системи активної безпеки. Йдеться про систему контролю сліпих зон та попередження про перехресний трафік ззаду. Раніше ці опції не передбачалися.

І, нарешті, факт п’ятий – нові двигуни в силовий лінійці. Це два 3-циліндрових силові агрегати. Перший – «атмосферник» MPI (60 або 75 к.с. на вибір), другий турбований 1.0 TSI (95 або 110 к.с.).

До дилерів Skoda Fabia 2019 почне надходити вже цієї весни. Інформація про ціну стане доступною трохи пізніше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти