Автосалон в Нью-Йорку 2018: найочікуваніші новинки

Так вже вийшло, що два з п’яти найбільших світових моторшоу проходять в березні. На початку цього місяця відкрив свої двері автосалон в Женеві, а через кілька днів прийме відвідувачів автовиставка в Нью-Йорку. AutoUniversum склав список найбільш цікавих і очікуваних прем’єр цієї автовиставки.

 

Toyota RAV4 – один з найпопулярніших в світі кросоверів. У Нью-Йорку японський автовиробник вперше представить його наступне покоління. Втім, промо-кампанія з тізерами вже стартувала.

Не менш цікавою стане прем’єра нового Subaru Forester. У США дебютує його базова, а через місяць в Пекіні буде представлена ​​гібридна версія. Як видно, Subaru також стає на «зелений шлях».

Mercedes привезе відразу три новинки – це оновлені купе і кабріолет C-Class, а також «гарячий» спорт-седан Mercedes-AMG C63  після рестайлінгу.

Очікується дебют першого компактного кросовера Cadillac. У General Motors дуже розраховують на успіх в самому швидко зростаючому і прибутковому сегменті світового авторинку, який повинен або, точніше, може забезпечити модель XT4.

Варто також відзначити представницький седан. Хоча він призначений для США, новинка цілком може отримати версію і для інших країн світу. Нехай і під іншим ім’ям.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти