Як правильно боротися з автопорушниками

Громадський активіст, засновник порталу DTP.KIEV Влад Антонов розповів, як можна протистояти водіям, які грубо порушують правила дорожнього руху. Про це він повідомив в ефірі 24 Каналу.

“Перш за все, потрібно по-людськи поговорити. Підійти, привітатися і зробити зауваження, рідко водії на об’єктивне зауваження, без агресії, реагують неадекватно. Ні в якому разі не потрібно провокувати конфлікт. Тому що людина може бути неадекватною, у неї може бути зброя. Тому краще зробити так, якщо не діє – можна сфотографувати і відправити фото у відповідні органи”, – розповів Антонов.

Він також зазначив, що водій, у якого забирають авто на штрафмайданчик, може забрати його до моменту від’їзду евакуатора.

«Також можна звернутися в поліції, щоб автомобіль забрали з місця, де він грубо порушує правила дорожнього руху. Приїде евакуатор, оформлять необхідні документи і заберуть автомобіль. У Києві щодня таким чином забирають близько 40 автівок. Якщо водій з’явився вчасно, то він може забрати авто. Якщо ні – тоді буде змушений їхати забирати на штрафний майданчик, а це дуже непросто», – додав активіст.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти