ТОП-5 найочікуваніших новинок Пекінського автосалону

У середу, 25 квітня в Пекіні стартує міжнародна автомобільна виставка. На престижному заході відбудеться безліч прем’єр. Ми виділили 5 найбільш очікуваних автомобілів цього мотор-шоу.

Перше місце в рейтингу дісталося подовженому кросоверу Audi Q5 L. Автомобіль для китайського ринку оснастили подовженою колісною базою, що зробило його просторішим. Продажі новинки стартують в Піднебесній наступного літа.

Другим в ТОП-5 виявився електричний кросове ще однієї німецької компанії – BMW iX3. Основою для даного автомобіля послужив позашляховик X3 нової генерації. Новинка конкуруватиме з рядом «зелених» SUV, в тому числі з прийдешнім Mercedes-Benz EQC. Також баварці покажуть на Пекінському мотор-шоу «гаряче» купе BMW M2 Competition.

Третє місце в рейтингу посів люксовий позашляховик Bentley Bentayga V8. Завдяки 550-сильному двигуну до «сотні» машина розганяється за 4,4 с, а її максимальна швидкість становить 290 км/год.

Четверте місце в ТОП-5 посів Buick. Американці привезуть до Пекіна концепт Enspire Concept в форматі крос-купе, а також електричну та гібридну версії універсала Velite 6, створеного на базі хетчбека Velite 5.

Замикає рейтинг екстремальний концепт-кар DS X E-Tense Concept. Цією новинкою французи  намагатимуться показати публіці, якими будуть автомобілі через 15-20 років.

Міжнародний Пекінський автосалон – це автосалон який проходить у столиці Китаю і є однією із найбільших автомобільних виставок в Азії, проводиться з 1985 року кожні 2 роки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти