6 компактних кросоверів, яким немає рівних

Водії масово пересідають на компактні кросовери. Вибираючи нове авто, люди звертають увагу зовсім не на розкіш, а на вартість і практичність, а також якість та надійність. Пропонуємо Вашій увазі ТОП-6 компактних кросоверів, які називають найкращими у своєму класі.

1. Toyota RAV4

Компанія Toyota відома як виробник сучасних та надійних автомобілів. П’ятидверний кросовер RAV4 випускається вже багато років, і зараз можна купити модель вже четвертого покоління. Машина доступна в безлічі варіантів: з двигунами від 2,0 до 2,5 літра і навіть гібридною версією. Також можна вибирати між механічною, автоматичною або безступінчастою трансмісією. А ще Toyota RAV4 отримала вищу оцінки за краш-тести: 5 зірок NHTSA і «Top Safety Pick +» IIHS.

2. Mazda CX-5

Спортивна і стильна Mazda CX-5 – це компактний кросовер з 4-циліндровим двигуном об’ємом від 2,0 до 2,5 літра і 6-діапазонним “автоматом”. Автомобіль досить економний: витрата в місті 9,8 л/100 км, а на трасі – 6,7 л на 100 кілометрів шляху. Також модель вельми простора. Обсяг багажника Mazda CX-5 становить 965 літрів. А якщо скласти задні сидіння, то утворить простір в 1835 літрів.

3. Jeep Renegade

Серед інших машин американський кросовер Jeep Renegade виділяється брутальним дизайном. Машина оснащується 4-циліндровими двигунами з наддуванням або без нього, в поєднанні з ручною або автоматичною коробкою передач. Також можливий як передній, так і повний привід. Витрата пального  у місті в Jeep Renegade становить 11,2 л/100 км, а на трасі – 7,6 л/100 км.

4. Subaru Forester

Компактний кросовер Subaru Forester оснащується 2,0 і 2,5-літровими атмосферними і турбодвигунами, а також постійним повним приводом. Машина отримала вищі оцінки за безпеку на краш-тесті: 5 зірок і рейтинг «Top Safety Pick +».

5. Honda CR-V

Компактні кросовери Honda CR-V п’ятого покоління оснащуються 1,5-літровим турбодвигунами або 2,4-літровими атмосферними агрегатами. Водій також може вибирати між 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і безступінчастою трансмісією CVT. В цілому, силові агрегати вельми економні. Витрата палива у нових Honda CR-V (місто/шосе) становить 9,4 і 7,1 л/100 км відповідно. За краш-тести і пасивну безпеку автомобіль отримав максимальний рейтинг – 5 зірок.

6. Nissan Rogue / X-Trail

Компактний кросовер Nissan Rogue – це автомобіль, який може оснащуватися як 4-циліндровим 1,6-літровим мотором, так і більш потужними 2,0 і 2,5-літровими двигунами. Водії можуть вибирати серед трьох трансмісій ( «автомат», «механіка» і безступінчастий варіатор CVT) і безлічі додаткових опцій, в числі яких повний привід. Автомобіль досить не розорить вас, адже розхід пального у міському режимі становить 9,4 л/100 км і 7,1 на кожні 100 кілометрів пробігу за містом. А за пасивну безпеку Nissan Rogue отримав 4 зірки з 5.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти