ТОП-5 популярних японських авто в Україні

Незаперечним лідером українського автомобільного ринку серед японських брендів є Toyota. Компанія може похвалитися хорошими продажами як кросоверів, так і седанів.

Також українці дуже часто купують паркетники Nissan. Власне, «Ніссану» вдається «виїжджати» в Україні всього на трьох моделях. Решта в нашій країні просто офіційно не представлені.

Явний аутсайдер серед японських марок – Honda. Не особливо шанують українці і Subaru. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 рейтингу:

  1. Toyota RAV4

Якщо ж говорити про конкретні японські моделі, то найчастіше в 2018 році українці купують Toyota RAV4. За підсумками продажів у січні-березні цей автомобіль став найпопулярнішим кросовером України. RAV4 також є бестселером серед паркетників на світовому ринку.

  1. Toyota Camry

Друга за популярністю японська модель – Toyota Camry. В цьому році седан змінив покоління – в 2018-му в Україні стартував продаж «Камрі» в 70-му кузові. Правда, мотор і трансмісія у машини залишилися старі: 2,5-літровий атмосферний бензиновий агрегат, який працює в парі з 6-ступінчастим “автоматом”.

  1. Nissan Qashqai

Nissan Qashqai – «дійна корова» українського офісу «Ніссан». Цей кросовер забезпечує японському бренду стабільно високі позиції в рейтингу найпопулярніших автомобільних марок України. «Кашкай» також зовсім недавно змінив покоління, що дозволило йому досить успішно змагатися з такими паркетниками, як Kia Sportage і Hyundai Tucson.

  1. Nissan X-Trail

X-Trail – ще один кросовер, який потрапив у «двадцятку» найпопулярніших автомобілів в Україні за підсумками продажів в січні-березні 2018 го. Цей автомобіль можна назвати старшим братом «Кашкая». Навіть зовні кросовери дуже схожі.

  1. Suzuki Vitara

Vitara – найпопулярніший автомобіль Suzuki в Україні за результатами I кварталу 2018 року. «Вітара» вдалося обійти навіть свого модного побратима – SX4. Українські дилери пропонують кросовер виключно з 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 116 кінських сил. Привід може бути як переднім, так і повним.

Джерело: cardiagram.com.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти