ТОП-5 кращих компактних кросоверів 2018 року

На тлі постійного зростання популярності кросоверів і позашляховиків Твоя МАШИНА склала рейтинг кращих компактних SUV 2018 року. При складанні рейтингу враховувались такі критерії, як вартість, надійність, популярність та комфорт.

1. Honda HR-V

На першому місці розташувався японський кросовер Honda HR-V, який оснащується 1,8-літровим двигуном з віддачею 140 «конячок». Головною перевагою цієї моделі є економічний і надійний двигун. Ще автолюбителів приваблює ціна – 22 тисячі доларів.

2. Mini Cooper Countryman

Незважаючи на компактні розміри ця машина досить містка. Щоправда, заплатити за неї доведеться близько 40 тисяч доларів.

3. Jeep Renegade

Ця модель недарма увійшла до трійки кращих. Цей кросовер непогано справляється з бездоріжжям. Крім того, цей автомобіль порадує впізнаваним стилем. Ціни на нього стартують від 42 тисяч доларів.

4. Mitsubishi ASX

Бюджетний японський кросовер являє собою «позашляхову» модифікацію седана Lancer. За цю модель доведеться віддати від 20 тисяч доларів.

5. Mercedes-Benz GLA

У ТОП-5 кращих кросоверів також увійшов Mercedes-Benz GLA. Німецький автомобіль по суті є крос-версією стандартного CLA. Кросовер, який приводиться в рух 122-сильним агрегатом, обійдеться у 43 тисячі доларів США.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти