Водіям на замітку: 10 корисних речей для авто

Кожному водієві необхідно мати певний набір речей, які допоможуть зберегти продуктивність транспортного засобу

Більшість цих речей – прості, але досить потрібні і дієві, передає “Авто 24”.

  1. Очисник і вирівнювач для щіток склоочисників автомобіля.
  2. Усі автомобільні шини мають написи на боковині. Спеціальний “фломастер” з водостійкою фарбою допоможе відновити такий напис.
  3. Спеціальний шматок силікону дозволить зекономити на хімчистці салону. Але після одного використання подібну “ганчірку” доведеться викинути.
  4. Діставати дрібні предмети, що впали у щілину між сидінням та центральним тунелем, досить не зручно. Заглушки допоможуть уникнути складних маніпуляцій рукою під сидінням у пошуках загублених дрібниць.
  5. Тим, хто вирішить придбати собі такий матрас, варто пам’ятати, що використовувати їх на ходу – небезпечно. А от під час кемпінгу ця штуковина додає +100 пунктів до комфорту будь-якого авто.
  6. Багато водіїв люблять прикривати декоративними накладками буквально усе. Однак у даному випадку ця звичка виявляється досить корисною – і естетики додадуть, і від корозії захистить.
  7. Якщо мова зайшла про естетику, цей килим буде корисний усім, хто цінує красу.
  8. Невеличке люстерко на дзеркало заднього виду допоможе краще бачити машини довкола і полегшить паркування.
  9. Українцям поки що лише обіцяють платні дороги, тож у нас значно менше шансів опинитись у ситуації, коли водій не може дотягнутись до терміналу, хіба що на платних паркінгах. А от коли платіжні пункти на українських дорогах таки з’являться, не виключено, що вартість таких девайсів різко зросте, тож можливо зараз саме час купити собі такий “подовжувач руки”.
  10. Автомобільне дзеркальце, яке призначене для захисту пасажирів. Ситуації, які показані на фото – не рідкість, а люстерко з 270-градусним кутом огляду допоможе їх уникнути.
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти