Корисні поради, які врятують життя водієві та пішоходу

Інколи життя людини обривається через те, що водій просто відволікся на перемикання музики в авто або іншу «дрібницю». Експерти вирішили розповісти про нескладні правила, які роблять поїздки на автомобілі безпечнішими.

У світі щорічно відбуваються тисячі ДТП через те, що водії розмовляли за кермом по телефону. Експерти заявили, що для безпеки автомобілістів і пішоходів, перше, що потрібно зробити, це відмовитися від гаджета під час водіння. Небезпеку становлять не тільки розмови, але ф СМС, які теж сильно відволікають увагу.

Улюблену музику можна записати на переносний носій. Можна заздалегідь сформувати плей-лист з композицій, які піднімуть настрій в дорозі, і звільнять водія від постійних перемикань треків або радіостанцій.

Відключення повідомлень на гаджетах на час поїздки теж допоможуть зберегти життя водію і пішоходам. Інформація з соцмереж не варто того, щоб потрапити в ДТП.

Ще однією частою причиною ДТП є прийом їжі за кермом. Якщо хочеться перекусити або підбадьоритися склянкою запашної кави, краще зупинитись і не ризикувати здоров’ям.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти