Як розмитнити автомобіль, оформлений на фірму за кордоном

Звертатися за допомогою потрібно обов'язково тільки до фахівців, які беруть гроші за фактом виконання робіт.

Наближається закінчення термінів пільгового розмитнення “євроблях”, тому власники автомобілів змушені поспішати з їх оформленням. Але що робити, якщо автомобіль оформлений на зарубіжну фірму, яка перестала існувати.

У разі наявності дійсної страховки і всіх інших документів, процедура зняття з обліку досить проста і обійдеться всього в 200-500 євро (залежить від типу авто). В цьому випадку машину навіть не доведеться переганяти назад в країну реєстрації.

Якщо страховка прострочена, машину за кордон везти все ж доведеться – для отримання страховки необхідно пройти техогляд. А враховуючи, що авто в базах даних вже немає, її доведеться ставити на облік і тільки після цього знімати.

Якщо у автомобіліста немає договору купівлі-продажу на машину, а компанія вже збанкрутувала, то потрібно дізнатися, чи залишилися у компанії борги. Якщо ні – цілком можливо через держструктури оформити всі договори на нового власника. Якщо у компанії є борги, оформити автомобіль на нового власника буде дуже складно і навряд чи буде вартувати зусиль.

Важливо пам’ятати, що звертатися за допомогою в даному питанні потрібно обов’язково тільки до фахівців, які беруть гроші за фактом виконання робіт – інакше, є великий ризик нарватися на шахраїв.

Оплачувати такі послуги, як зняття з обліку стоїть теж самостійно – це можна зробити за допомогою переказу на рахунок сервісного центру через онлайн-банкінг навіть з України.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти