П’ять кращих автомобілів за ціною до 15 000 доларів

Існує велика кількість різних автомобілів. Нам може подобатися їх дизайн, салон, передові технології комунікації та безпеки, але багато автолюбителів, перш за все, дивляться на їх ціну. MMR пропонує вашій увазі кращі автомобілі, чия ціна не перевищує 15 000 доларів.

Hyundai-ElantraHyundai Elantra
Hyundai Elantra 2018 модельного року коштує менше 15 000 доларів. Причому ця ціна не базових комплектацій, а комплектацій середнього рівня, таких як SEL і Value Edition. Південнокорейці недавно оновили Elantra. Ця модель отримала сучасний зовнішній вигляд і хороше обладнання.

Nissan-VersaNissan Versa
Вам потрібен найбільший і комфортний автомобіль за невеликі гроші? Тоді вам слід звернути увагу на седан Nissan Versa 2018 модельного року. Його вартість становить до 15 000 доларів.

Kia-RioKia Rio
Напевно, нова Kia Rio 2018 не має такого великого простору в салоні, як Nissan Versa, зате у неї є інші переваги. Дизайн, комплектації, технології, гарантія, низька ціна – ось головні переваги цієї моделі. Деякі її комплектації коштують менше 15 000 доларів.

Toyota-Yaris-iAToyota Yaris iA
Toyota Yaris iA на деяких ринках продається під назвою Mazda 2. Ця модель вже в базовій комплектації має багато обладнання, що вигідно відрізняє її від інших автомобілів цього сегмента. Серед обладнання виділимо камеру заднього виду і систему попередження про зіткнення з автоматичним гальмуванням. Якщо ціна Yaris iA 2018 здасться вам трохи високою, то ви можете купити версію 2017 модельного року або дочекатися бонусів від дилерів.

Chevrolet Trax
Субкомпактний кросовер Chevrolet Trax, звичайно, має спірний дизайн, проте він відмінно підійде автолюбителям, які хочуть купити невеликий SUV за доступною ціною. Коштує Trax трохи більше, ніж 15 000 доларів, але дилери іноді, в залежності, наприклад, від пори року, знижують його ціну. Так що вам залишається тільки вибрати вдалий момент для покупки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти