Названі найдешевші вживані авто в Україні

Питання дешевизни авто досить відносне. Можна купити стару «копійку», витративши при цьому 10 тисяч гривень, а можна трішки докласти і купити щось дійсно гідне.

В Україні ще є чимало авто на єврономерах, які коштують від 1000 до 2000 доларів. Звичайно, їх технічний стан далеко не найкращий, але на кілька місяців точно вистачить.

Renault Kangoo. Надійний і недорогий Renault Kangoo першого покоління досі користується хорошим попитом на вторинному ринку. Авто з європейською пропискою, продаються зараз за ціною від 1 000 до 3 000 доларів.

Mazda 6 першого покоління не так часто зустрічається на наших дорогах, можливо виною тому їх недостатня популярність японців у європейських країнах. За Mazda 6 “на бляхах” в Україні просять 1 500 до 4 500 доларів. Однак, навіть у такого легендарного автомобіля є свої недоліки – кузов найчастіше дуже швидко іржавіє, так що при покупці на це варто звернути увагу.

Audi A6. Напевно, самий популярний автомобіль “на бялхах” це Audi A6 покоління С5. В Україні його можна купити за 1 500 – 3 500 доларів. Хороший середнячок, який зможе проходити ще довгі роки. та й деталі не такі вже й дорогі.

Opel Vectra B. В Україні пропозицій з продажу Opel Vectra B на європейській реєстрації набагато більше, ніж на реєстрацію української. Ціни – від 1 200 до 2 500 доларів. Однак, автомобіль володіє таким же недоліком, як і шоста мазда.

Джерело Знай.uа
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти