Експерти назвали перші ознаки, коли пора продавати автомобіль

Фахівці назвали перші три ознаки, кі говорять про те, що настав час продавати старий автомобіль.

Про це пише auto.siteua.org.

Якщо вам дороге життя і гаманець прислухайтеся до наших порад. Експерти назвали три вірних ознаки, після чого треба негайно розлучатися з автомобілем.

У розвинених країнах найчастіше при виході нової марки автомобіля, легко прощаються зі старою моделлю. Для наших реалій автолюбителі вибирають інші критерії.

Як не сумно це звучить, однак будь-яка техніка зношується при експлуатації. Часті ремонти не здатні впоратися з цим ефектом. До того ж на це йде чимала частина сімейного бюджету.

Поломки стають все частіше, й існує вірна методика, що дозволяє зрозуміти, коли ж треба міняти вірного друга. Запам’ятовуйте ознаки, за якими можна визначити, що цей час настав, і не відкладайте справу на потім.

Ремонт двигуна справа дуже дорога і витратна за часом. Якщо агрегат вашого авто «їсть» мастило, то скоро настане поломка. Можна почати турбуватися, побачивши дим, чорний наліт на свічках, плаваючі обороти, падаючу потужність двигуна, перевитрату оливи.

Багато сил і грошей забере також ремонт автоматичної трансмісії. Навіть незначні сліди мастила під коробкою передач, шум у двигуні, розкажуть досвідченому механіку про те, що почалися великі проблеми з машиною і від неї краще позбутися.

Кузов є дорогою частиною автомобіля. Поява ж на ньому слідів корозії, говорить про нові витрати на ремонт. Для цього знову знадобляться гроші й немалі. За словами фахівців, навіть при ретельному усуненні іржі, немає гарантії, що вона не з’явиться знову. Якщо не хочете вкладати свої кошти знову і знову, в такому випадку простіше продати машину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти