Названі 5 кращих седанів в Україні

Останнім часом люди все частіше купують кросовери, забуваючи про колись популярні седани. Втім, українські автомобілісти, як і раніше, їх люблять.

Сайт today.ua підготував ТОП-5 кращих седанів в Україні.

  1. Kia Ria

Седан Kia Ria в нашій країні в базовій комплектації оснащується бензиновим двигуном 1,4 л потужністю 100 к.с. і 132 Нм крутного моменту. Мотор працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з “автоматом”. Ціна – від 374 850 грн.

  1. BMW 3-Series

BMW 3-Series позиціонується як спортивний седан, і ми з цим твердженням повністю згодні. Версія M340i xDrive оснащується 6-циліндровим 3,0 л рядним бензиновим двигуном з технологією BMW TwinPower Turbo. Його потужність – 374 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає всього 4,4 секунди.

  1. Volkswagen Polo Sedan

У лінійку двигунів Volkswagen Polo Sedan в Україні входять 1,6 л і 1,4 л бензинові агрегати. 1,6 л мотор працює в парі з 6-ступінчастою “механікою”, а 1,4 л мотор – з “механікою” або з 7-ступінчастою DSG. Цей седан цінують за надійність, практичність і доступну ціну.

  1. Skoda Superb

Автомобілі Skoda давно вже користуються популярністю в Україні, в тому числі і Skoda Superb в кузові ліфтбек. Ліфтбек Superb відрізняється, як і всі моделі чеського автогіганта, просторим салоном і містким багажником. Новий Superb отримав систему освітлення зі світлодіодними матричними фарами і задніми ліхтарями з динамічними “поворотниками”.

  1. Toyota Camry

Седан бізнес-класу Toyota Camry нового покоління отримав гібридну силову установку, з якою витрата палива становить 8,3 л на 100 км шляху. Максимальна швидкість – 210 км/год. Переваги цього седана – дизайн, надійність та комфорт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти