Чи варто встановлювати бризковики на авто

Бризковики на автомобілі – скільки списів було зламано автомобілістами з усього світу в суперечках про корисність і важливість даного елемента конструкції машини. Куди важливіше знати відповідь на інше питання, а саме: чи потрібно ставити бризковики на автомобіль, якщо спочатку в момент покупки їх не було.

Автомобілі, що реалізуються в дилерських салонах (на первинному ринку), не можуть не відповідати всім нормам і правилам в момент продажу. Іншими словами, їх конструкція повинна повністю відповідати всім чинним вимогам. А це означає, що якщо в салоні машина продається без бризковиків, то саме такий вона сходить з конвеєра і її конструкцією подібні елементи не передбачені.

Чому так? Тому що в сучасних авто замість бризковиків використовуються для виконання все тих же функцій інші захисні елементи і особливості будови кузова. При бажанні автомобіліст може встановити бризковики самостійно.

Окремо слід відзначити, що на практиці бризковики все-таки краще встановити, щоб звести нанівець ризик розкидання каміння та болота під час руху.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти