Названі 3 кращі міські авто 2020 року

Фахівці назвали кращі міські моделі 2020 року.

Міський автомобіль  повинен бути компактним, практичним, а також мати вибагливий дизайн і щедре оснащення. Саме ці критерії дозволили вибрати ТОП-3 кращих міських моделей поточного року.

На першій сходинці розташувався KIA Picanto. Актуальне покоління має привабливий дизайн і хорошу обробку салону, а також підкуповує гідним рівнем стандартного оснащення. До недоліків можна віднести лише 1,2-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 84 к.с., який може здатися дещо слабким, проте не варто забувати і про його економічність.

Друге місце зайняв Renault Sandero, який не зовсім можна назвати міською машиною, однак з огляду на його вартість, він стає відмінним варіантом для щоденного використання. Французький автомобіль помітно більше Picanto, однак, завдяки цьому і його салон більш просторий. Під капотом Sandero ховається витривалий 1,6-літровий двигун потужністю 82 к.с., а в поєднанні з міцною підвіскою можна і пробачити трохи застарілий інтер’єр.

Замикає рейтинг Fiat 500. Модель має досить незвичайний і привабливий дизайн. Компактний Fiat 500 не зможе вразити своєю динамікою, проте для міського використання він є одним з кращих.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти