Названо найкомфортніший автомобіль для зимових доріг

Позашляховик Toyota Highlander 2017 модельного року визнаний одним із найкомфортніших авто, призначених для зимових доріг. Автомобіль вивели на ринок зовсім недавно, а його ціна цілком прийнятна і відповідає якісним характеристикам, передає Твоя МАШИНА.

Позашляховик Toyota Highlander відрізняється великими розмірами, які аж ніяк не позначаються на маневреності та швидкості. Інженери зуміли створити вигідне поєднання розмірів і комфортабельності. Салон оброблений високоякісними природними матеріалами з досить високою міцністю.

У моторному відсіку позашляховика Toyota Highlander розмістився 3,5-літровий двигун, який забезпечує динамічну їзду і не підведе при несприятливих погодних умовах. Нововведенням в авто варто назвати 4 камери, за допомогою яких здійснюється круговий огляд.

Завдяки покращеній захисної системі водій за кермом Toyota Highlander зможе стежити за дорожньою ситуацією при найекстремальнішій погоді. Позашляховик забезпечили інтелектуальною системою підігріву. Також авто отримало акустику й інтерактивну панель приладів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти